perjantai 10. huhtikuuta 2009

1 käsky: Minä olen Herra sinun Jumalasi. Älä pidä muita jumalia äläkä epäjumalia ( Islam, neekerit, somalit, ählämit jne ) tämä tietäkää kirouksena

Olen Herra Jumala taivaan ja maan luoja, sinun Herrasi

Muistakaa Katekismuksen 1 käsky: Minä olen Herra sinun Jumalasi. Älä pidä muita jumalia äläkä epäjumalia esim. Islam, neekerit, somalit, ählämit jne - tämä tietäkää kirouksenanne mikä toimitte toisin

Kuuntele minua ja minun profeettaani Seppo Lehtoa Muistakaa, että Taivaallinen isänne ja äitinne Jumala rankaisee niitä jotka häneen eivät usko eli uskottomia!

Levittäkää tätä pyhää Jumalan sanaa kaikille tahoille, sillä niin Jumala teitä rakastaa, että rankaisee niitä jotka häneen eivät usko vaan epäilevät, tulella ja verellä on uskottomat kuohittava ja kyvyttömiksi tehtävä.

Roturaiskaukset ovat kauhistus Jumalallenne. Lukekaa vanhaa testamenttia ja tietäkää miten kävi Baabelin tornin pystyttäjille - Te uskottomat. Suuri hajaannus iskee keskuuteenne jollette luovu monikulttuurisuuden synnistä. Amen. Hallelujah!

Varokaa monikulttuurisuuden ja islamistien kanssa ekumeniasta höpiseviä piispoja, pappeja ja muita farisealaisia syntisiä, sekä islamin ja neekerit uusiksi jumalikseen nostaneita virkamiehiä kuten jorma kalske, mika illman, johanna suurpää jne.

He eivä elä Herrassa, vaan jumalattomuuden synnissä ja pahennuksessa. Nämä monikultturistit pyrkivät hämärtämään sen mikä on oikein ja mikä on väärin.

Varokaa heitä kuten suurta petturia Mikko Heikka ja Jukka Paarma nimisiä nimessäni esiintyviä neekeri- ja islamistimunan lutkuttajia. Roturaiskauksia en ole käskenyt raamatussa edistämään. Muistakaa se!

Vääräuskoiset tuhottiin nimissäni jo vanhassa testamentissa. Lukekaa, kuulkaa ja toimikaa Herran Jumalanne sanassa: Tuhotkaa islamistit keskuudestamme tulella, raudalla ja Herran Sanalla kuten Mooseksenkin aikoina tehtiin filistealaisille.

Filistealaisista jäi jäljelle vain nimi Palestiina. Palestiinalaiset tuhottiin ja tilalle tuli Israel ja sen kansa.


Lisää Jumalaista asiaa http://kavkaz.fi sivuilla - Toimikaa ja tehkää parannus, niin elätte Herrassa ja saatte iankaikkisen elämän!Amen. Hallelujah!Paluu alkuun

http://jumalan-sanaa.blogspot.com/


-----------------------------------------------------------------------